Vesti

Novi izložbeno-prodajni salon u ulici Kneza Miloša

Firma 4Audio vas sa posebnim zadovoljstvom obaveštava da će u ponedeljak, 8. maja 2006. godine biti otvoren novi salon u ulici Kneza Miloša br. 4. Na ovoj atraktivnoj lokaciji u prostoru od 60 m2, 4Audio će izložiti kompletan program kompanija Yamaha i Bose, dok će atmosferu dodatno dočarati i brendovi poput: Monitor Audio, Celestion, Sennheiser i Oehlbach. Iz programa bi smo posebno izdvojili A/V segment kompanije Yamaha, na čelu sa vrhunskim plazma ekranom PDM4220, kao i novom linijom A/V risivera i DVD plejera. Nekoliko dana nakon otvaranja očekuje se da će biti predstavljeni i novi Lifestyle sistemi kompanije Bose, kao i nekolicina drugih Bose proizvoda koji do sada nisu bili prisutni na našem tržištu.

Takođe, ovim putem vas obaveštavamo da će povodom otvaranja novog prodajnog objekta 4Audio odobravati specijalne promotivne cene za ceo asortiman proizvoda. Ova ponuda će trajati do kraja meseca maja, i važiće u oba prodajna prostora.

Novi salon firme 4Audio se nalazi pri samom vrhu ulice Kneza Miloša, sa strane Pionirskog parka, nekoliko desetina metara ispod galerije O3one, a sam ulaz lokala je pored Komercijalne banke.