Vrste uređaja
011 7704 320

011 7704 330

Uroša Martinovića 29

11070 Novi Beograd

Dobro došli u 4Audio! Otkrijte tajnu dobrog zvuka.

4Audio je već više od 25 godina vodeći prodavac, uvoznik i distributer audio uređaja i opreme. Postali smo prepoznatljivo ime za kvalitet i asortiman proizvoda koje nudimo, kvalitet usluge, znanje i iskustvo na polju audio tehnike. Zastupamo isključivo renomirane svetske proizvođače, čiji uređaji garantuju odličan odnos kvaliteta i cene.

Mi verujemo da zvuk i slika u vašem domu treba da pričinjavaju zadovoljstvo i omoguće opuštanje posle napornog dana. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija svakom kupcu da će svi zahtevi biti ispunjeni. Slobodno prepustite sve nama, od preporuke do isporuke i instalacije.

Tim na koji možete da se oslonite

Specijalizovani smo za sve objekte gde je muzika nezaobilazni element svakodnevnog dešavanja. Bilo da kupujete svoj prvi sistem ili želite da unapredite i dopunite postojeći, opremate novi stan, ozvučavate lokal ili poslovni prostor.
Nudimo vam kompletnu uslugu od konsultacije, odabira optimalne opreme koja se uklapa u vaš budžet, praćenja složenih projekata u izgradnji, profesionalne instalacije do završnih radova i obuke u korišćenju. Svaki član našeg tima je vaš lični konsultant za zvuk i sliku, kome se možete uvek obratiti.

I na kraju, vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Ako već niste dobili preporuku od nekog od naših klijenata, posetite nas i uverite se lično u naše sposobnosti.

Naša preporuka su naši kupci

Od leta 2016. smo na novoj lokaciji, u A bloku na Novom Beogradu. U potpuno novom i idealno prilagođenom prodajnom i demo prostoru možete na najbolji način doživeti mogućnosti naših uređaja, a mi ćemo se svojim iskustvom potruditi da vaša sledeća kupovina bude nezaboravno iskustvo.

Korpa
Meni