Vrste uređaja
011 7704 320

011 7704 330

Uroša Martinovića 29

11070 Novi Beograd

Rešenja za vas

OZVUČENJE ZA KUĆE I STANOVE

Ozvučenje za sobe

4Audio je vodeća firma u oblasti audio/video i kućnog ozvučenja više od 20 godina. Mi brinemo o vašem zvuku od prvih crteža tokom izgradnje do potpuno uređenja vašeg doma. Sve više diskretnih sofisticiranih audio sistema postaje standardna oprema u domaćinstvima, gde doprinose boljem kvalitetu života i otvaraju put do nezaboravnih iskustava. Nudimo ugradne zvučnike, savremena multi-room rešenja za više soba, integraciju sa pametnim kućama, stereo sisteme, kućni bioskop, hi-fi police i mnoge audio dodatke. Savetovaćemo vas o izboru od najjednostavnijeg rešenja kao što su saundbarovi ili aktivni zvučnici do složenih hi-fi sistema.

Saundbar

Multifunkcionalni audio sistemi ispod vašeg TV-a. Neupadljiv zvučnik koji se vremenom našao u ponudi svih renomiranih proizvođača audio/video tehnike i sve je traženiji uređaj za opremanje dnevnih soba, ali i ostalih prostorija. Saundbarovi su odlično rešenje za ozvučenje manjih prostora i enterijera, gde je neophodno postići spektakularno iskustvo kućnog bioskopa.

Aktivni zvučnici

Aktivni zvučnici su posebno poglavlje pri izboru kućnog zvuka. To su zvučnici koji eliminišu potrebu za pojačalom, jer ga je proizvođač već integrisao u kućište samog zvučnika. Povezivanje uključuje, pored klasičnih ulaza kao što su činč i 3,5 mm, digitalne ulaze kao što su koaksijalni, optički i USB-A ili USB-B. Moguća je i bežična Bluetooth ili Wi-Fi veza.

Stereo

Ako i vi volite da uživate u omiljenoj muzici, onda znate da za kompletan doživljaj morate imati kvalitetan sistem. Ponekad nismo ni svesni koliko detalja gubimo bez dobre audio tehnologije. Nedostaju verni zvuci instrumenata, vokal, odjek, dinamika, prostranost i druge male, ali važne nijanse. Da biste ih postigli, potrebno je da sastavite sistem za stereo slušanje muzike.

Kućni bioskop

Nudimo rešenja za kompletne muzičke sisteme i sisteme kućnog bioskopa. Koji zvučnici su pogodni za moju sobu? Koja vrsta pojačala/elektronike je potrebna sa tim zvučnicima? Kako da sve to povežem sa TV-om? Ovo su pitanja na koja najčešće odgovaramo i savetujemo naše kupce.

Multiroom

Multiroom je sistem međusobno povezanih audio uređaja sa jedinstvenom aplikacijom za kontrolu i lakim pristupom. Ovaj sistem vam omogućava da reprodukujete zvuk iz različitih izvora i odlično je rešenje kako za kućnu upotrebu, tako i za poslovne prostore. Na primer, možete reprodukovati Vaš sadržaj preko muzičkih servisa (Spotify, Deezer, Tidal, itd.), interneta radija, Wi-Fi, LAN-a (DLNA, UPnP, računari, telefoni ili tableti) ili preko Bluetooth-a. Možete pustiti istu pesmu na uređajima u nekoliko prostorija, ili čak različitu muziku u svakoj prostoriji.

OZVUČENJE ZA KOMERCIJALNI PROSTOR

Specijalizovani smo za sve poslovne i komercijalne prostore gde muzika igra važnu ulogu u svakodnevnim dešavanjima. Bez obzira da li vam je potrebno ozvučenje u kafiću, restoranu, hotelu, ili planirate javne nastupe, naš tim je tu da zadovolji vaše potrebe. Naša usluga obuhvata sve – od konsultacija, odabira opreme koja se savršeno uklapa u vaš budžet, praćenja složenih projekata u izgradnji, profesionalne instalacije, do finalnih koraka i obuke za korišćenje. Svaki naš prodavac je vaš lični konsultant za zvuk i sliku, dostupan da odgovori na sve vaše zahteve.

Ozvučenje za kafiće i restorane

Multifunkcionalni audio sistemi ispod vašeg TV-a. Neupadljiv zvučnik koji se vremenom našao u ponudi svih renomiranih proizvođača audio/video tehnike i sve je traženiji uređaj za opremanje dnevnih soba, ali i ostalih prostorija. Soundbarovi su odlično rešenje za ozvučenje manjih prostora i enterijera, gde je neophodno postići spektakularno iskustvo kućnog bioskopa.

Ozvučenje za hotele

Aktivni zvučnici su posebno poglavlje pri izboru kućnog zvuka. To su zvučnici koji eliminišu potrebu za pojačalom, jer ga je proizvođač već integrisao u kućište samog zvučnika. Povezivanje uključuje, pored klasičnih ulaza kao što su činč i 3,5 mm, digitalne ulaze kao što su koaksijalni, optički i USB - A ili USB - B. Moguća je i bežična Bluetooth ili Wi-Fi veza.

Ozvučenje za prodavnice

Ako i vi volite da uživate u omiljenoj muzici, onda znate da za kompletan doživljaj morate imati kvalitetan sistem. Ponekad nismo ni svesni koliko detalja gubimo bez dobre audio tehnologije. Nedostaju verni zvuci instrumenata, vokal, odjek, dinamika, prostranost i druge male, ali važne nijanse. Da biste ih postigli, potrebno je da sastavite sistem za stereo slušanje muzike.

Ozvučenje za javne nastupe

Nudimo rešenja za kompletne muzičke sisteme i sisteme kućnog bioskopa. Koji zvučnici su pogodni za moju sobu? Koja vrsta pojačala/elektronike je potrebna sa tim zvučnicima? Kako da sve to povežem sa TV-om? Ovo su vrste pitanja koja najčešće savetujemo našim kupcima.

Korpa
Meni