Vrste uređaja
011 7704 320

011 7704 330

Uroša Martinovića 29

11070 Novi Beograd

Rešenja za vas

OZVUČENJE ZA KUĆE I STANOVE

Više stotina instalacija i projekata

4Audio je vodeća firma u oblasti audio/video i kućnog ozvučenja više od 25 godina. Mi brinemo o vašem zvuku od prvih crteža tokom izgradnje do potpunog uređenja vašeg doma. Sve više diskretnih sofisticiranih audio sistema postaje standardna oprema u domaćinstvima, gde doprinose boljem kvalitetu života i otvaraju put do nezaboravnih iskustava. Nudimo ugradne zvučnike, savremena multi-room rešenja za više prostorija, integraciju sa pametnim kućama, stereo sisteme, kućni bioskop, hi-fi police i mnoge audio dodatke. Savetovaćemo vas o izboru od najjednostavnijeg rešenja kao što su saundbarovi ili aktivni zvučnici do složenih hi-fi sistema.

Saundbar

Multifunkcionalni audio sistemi ispod vašeg TV-a. Neupadljiv zvučnik koji se vremenom našao u ponudi svih renomiranih proizvođača audio/video tehnike i sve je traženiji uređaj za opremanje dnevnih soba, ali i ostalih prostorija. Saundbarovi su odlično rešenje za ozvučenje prostora i enterijera, gde je neophodno postići spektakularno iskustvo kućnog bioskopa.

Aktivni zvučnici

Aktivni zvučnici su posebno poglavlje pri izboru kućnog zvuka. To su zvučnici koji eliminišu potrebu za pojačalom, jer ga je proizvođač već integrisao u kućište samog zvučnika. Povezivanje uglavnom uključuje Bluetooth i
Wi-Fi vezu, pored klasičnih ulaza kao što su činč, 3,5 mm, koaksijalni, optički i USB-A ili
USB-B.

Stereo

Ako i vi volite da uživate u omiljenoj muzici, onda znate da za kompletan doživljaj morate imati kvalitetan sistem. Ponekad nismo ni svesni koliko detalja gubimo bez dobre audio tehnologije. Nedostaju verni zvuci instrumenata, vokal, odjek, dinamika, prostranost i druge male, ali važne nijanse. Da biste ih postigli, potrebno je da sastavite sistem za stereo slušanje muzike.

Kućni bioskop

Nudimo rešenja za kompletne muzičke sisteme i sisteme kućnog bioskopa. Koji zvučnici su pogodni za moju sobu? Koja vrsta pojačala/elektronike je potrebna sa tim zvučnicima? Kako da sve to povežem sa TV-om? Ovo su pitanja na koja najčešće odgovaramo i savetujemo naše kupce.

Multiroom

Multiroom je sistem međusobno povezanih audio uređaja sa jedinstvenom aplikacijom za kontrolu i lakim pristupom. Ovaj sistem vam omogućava da reprodukujete zvuk iz različitih izvora i odlično je rešenje kako za kućnu upotrebu, tako i za poslovne prostore. Na primer, možete reprodukovati Vaš sadržaj preko muzičkih servisa (Spotify, Deezer, Tidal, itd.), interneta radija, Wi-Fi, LAN-a (DLNA, UPnP, računari, telefoni ili tableti) ili preko Bluetooth-a. Možete pustiti istu pesmu na uređajima u nekoliko prostorija, ili čak različitu muziku u svakoj prostoriji.

Odaberite savršen audio/video sistem

Kako bismo olakšali kupcima izbor budućeg audio/video sistema, pripremili smo veliki izbor kombinacija prilagođenih svačijem džepu i ukusu. Ovo su sistemi koji se međusobno idealno uklapaju kako funkcionalno i tehnički, tako i zvučno, a pokazali su se dobrim i popularnim izborom među ponudom uređaja u 4Audio.
Sada svako može na lak način da čuje i odabere ono što mu najviše odgovara, a mi smo se potrudili da ovu ponudu učinimo još zanimljivijom odobravanjem paket cena koje donose značajnu uštedu pri kupovini.

OZVUČENJE ZA KOMERCIJALNI PROSTOR

Specijalizovani smo za sve poslovne i komercijalne prostore gde muzika igra važnu ulogu u svakodnevnim dešavanjima. Bez obzira da li vam je potrebno ozvučenje u kafiću, restoranu, hotelu, ili planirate javne nastupe, naš tim je tu da zadovolji vaše potrebe. Naša usluga obuhvata sve – od konsultacija, odabira opreme koja se savršeno uklapa u vaš budžet, praćenja složenih projekata u izgradnji, profesionalne instalacije, do finalnih koraka i obuke za korišćenje. Svaki naš prodavac je vaš lični konsultant za zvuk i sliku, dostupan da odgovori na sve vaše zahteve.

Ozvučenje za kafiće i restorane

Unapredite ili osvežite vaš kafić ili restoran nezaboravnim prostorom sa vrhunskim ozvučenjem koje prilagođavamo vašem jedinstvenom ambijentu. Specijalizovani smo za poslovne prostore gde muzika ima ključnu ulogu. Bez obzira na veličinu ili dizajn vašeg lokala, naš iskusni tim pruža sveobuhvatnu uslugu - od konsultacija i prilagođenog odabira opreme do instalacije.

Ozvučenje za hotele

Neka se vaši gosti osećaju još lagodnije. Bez obzira da li je u pitanju elegantan hotelsk lobi, luksuzni restoran ili konferencijski prostor, naš tim stručnjaka prilagođava ozvučenje kako bi stvorio savršen zvučni ambijent. Obezbedite vrhunski doživljaj zvuka za svoje goste uz naše stručni tim i vrhunsku audio opremu.

Ozvučenje za prodavnice

Ulepšajte iskustvo kupovine i kreirajte prijatnu atmosferu u vašoj prodavnici. Postignite savršenu harmoniju između kupovine i zvuka u vašoj prodavnici uz posebno prilagođene audio sisteme. 4Audio se ističe u stvaranju nezaboravnog iskustva u maloprodajnom prostoru, obogaćujući ambijent zvukom visokog kvaliteta.

Ozvučenje za javne nastupe

4Audio ima rešenja koja pružaju kristalno jasan zvuk koji doprinosi energiji i atmosferi vašeg događaja. Naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatnu podršku, od saveta u odabiru opreme do kompletne instalacije, kako biste se fokusirali na svoj nastup, a mi se pobrinemo za vrhunski zvuk.

Korpa
Meni