Vesti

Audiolab serija 8300 – Evolucija genijalnosti

unnamed

Nova 8300 serija Audiolab uređaja pred sobom ima težak zadatak da nastavi tradiciju prethodne generecije koja je poslednjih pet godina nagrađivana više puta nego bilo koji uređaji u klasi.

Nakon dugog i napornog rada Audiolab tim je uspeo da napravi uređaje još boljih performansi u ključnim oblastima od prethodne generacije. Odličan dokaz za takvu tvrdnju je 8300 CD koji prevazilazi prethodnika u ulozi CD plejera kao i DAC / pretpojačala. Sagrađen na bazi bezkonkurentnog ESS Sabre DACa podržava reyoluciju 32-bit/384 kHz sa DSD kompatibilnošću kroz USB.

unnamed (3)

8300A integrisano pojačalo sa radikalno redizaniraniranom elektronikom i gramofonskim pretpojačalom visokih performansi savršeno nadograđuje temelje koje je legendarni model 8000A postavio još davne 1983. godine.

unnamed (2)

 

8300MB se sastoji iz dva pojačala premošćena kroz zvučničke terminale što ga čini potpuno balansiranim pojačalom. Ujedno čini savršen izbor za uparivanje sa 8300CD, M-DAC ili M-DAC+ jer zadržava perfektan balans bez obzira na dužinu kablova.