Vesti

Staro za novo!

Ostvarite vaše snove! Vaše stare uređaje možete od sada zameniti za nove u 4Audiu! Dođite lakše do željenog uređaja iz našeg asortimana zamenom vašeg postojećeg uređaja ili sistema za novi u vrednosti do 50% cene novog. Ostatak iznosa možete platiti kreditnim karticama do maksimalno 12 rata. Prednost imaju uređaji kupljeni u 4Audiu, ali u obzir dolaze i uređaji drugih proizvođača, pod uslovom da su očuvani, kompletni i potpuno ispravni. Mi ćemo proceniti realnu vrednost vašeg starog uređaja i dati vam najbolju moguću ponudu za uređaj za koji ste zainteresovani.

*Napomena: Ne prihvatamo A/V risivere i plejere sa laserskim očitavanjem diskova (CD plejere, DVD plejere i Blu-Ray plejere) u programu zamene Staro za novo.

Informacije o vašem uređaju možete nam poslati na mail office@4audio.rs sa naznakom Staro za novo, a treba da uključuje opis, godište uređaja, da li ste prvi vlasnik/gde je kupljen, kao i nekoliko slika gde se vidi stanje uređaja i oznake modela sa prednje i zadnje strane.

4Audio zadržava pravo odabira uređaja koje će prihvatiti u sistemu Staro za novo. Za više informacija kontaktirajte nas na telefone: 011/7704320 i 011/7704330.