Vesti

Hi-Files Show 2023

Na ovogodišnjem Hi-Files sajmu, 4Audio je predstavio niz noviteta i ekskluzivnih brendova koji su privukli pažnju posetilaca iz cele Srbije. Ovo je bio vikend ispunjen zvukom, inovacijama i zadovoljstvom.

McIntosh - Elegancija u zvuku

Glavna atrakcija sajma bila je ekskluzivna premijera McIntosh high-end sistema, renomirane američke kompanije poznate po svojoj visokokvalitetnoj audio opremi. Sala Gračanica bila je domaćin ovog impresivnog sistema, sastavljenog od cevnog pretpojačala C2700, monoblokova MC611, CD plejera MCD600 i izuzetnih Sonus faber Amati Homage zvučnika. Audio kabliranje i napajanje dolazili su iz asortimana Audioquest, čineći ovu postavku zvuka za pamćenje. Pored ovog sistema, naši posetioci su imali priliku da istraže širok izbor McIntosh pojačala, muzičkih sistema, gramofona i drugih uređaja koji nose potpis ovog proizvođača.

Inovacije i noviteti

U drugoj sali, predstavili smo najnovije inovacije u svetu Hi-Fi-a. Monitor Audio je oduševio publiku svojom trećom generacijom Platinum serije zvučnika, dok je Yamaha lansirala svoje MusicCast stereo risivere koji obećavaju revoluciju u multiroom audio iskustvu. NAD nas je vratio u prošlost s retro modelom C 3050, dok je Sennheiser ponudio svoje impresivne AMBEO saundbarove.

Thorens, renomirani proizvođač gramofona, predstavio je svoje najnovije modele, dok je Bluesound privukao pažnju svojim POWERNODE Edge smart pojačalom.

Ništa manje impresivni nisu bili ni portabl uređaji i oprema za PC i mobilne uređaje iz asortimana iFi i FiiO. Svojim kompaktnim dizajnom i moćnom funkcionalnošću, ovi uređaji privukli su pažnju posetilaca.

I naravno, nismo zaboravili dobitnike ovogodišnjih EISA nagrada. Yamaha R-N2000A risiver, Thorens TD 204 gramofon i Bluesound POWERNODE Edge smart pojačalo bili su predstavljeni s ponosom.

Sajam je bio prava poslastica za ljubitelje vrhunskog zvuka i inovacija u svetu Hi-Fi tehnologije. Hvala svim posetiocima što su bili deo ovog audio spektakla.