Vesti

4Audio Open Day 14.3.2020.

4Audio vas poziva na prezentaciju Sonus Faber zvučnika Sonetto III i nagrađenog smart pojačala NAD Masters M10.
Prezentacija će biti održana u akustički tretiranoj demo prostoriji prodavnice 4Audio 14.marta u vremenu od 16 do 20h, u polusatnim terminima.
Da bi pružili priliku svima da čuju sistem u optimalnim uslovima, molimo vas da popunite OBAVEZNU prijavu za termin za koji ste zainteresovani preko sledećeg linka –
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScE3mBlP7BmWKy9-Wn548SEqikYb8empEvafzafFdtI1gBzFg/viewform?fbclid=IwAR2hTtL2PgJvtgB3aWMvZQ3C8yirCtYSUtyDHqySS6gtvjgIQrJPBHLv-bM

NAD Masters M10, dobitnik ovogodišnje prestižne EISA nagrade za najbolje smart pojačalo objedinjuje digitalnu muziku sa vaše lokalne mreže, striming servisa poput Deezer ili Tidal, Internet radio stanice, a upravlja se izvanrednom BluOS aplikacijom za mobilne uređaje ili putem ekrana osetljivog na dodir. Osim toga, profesionalni DiracLive sistem idealno prilagođava performanse vašem ambijentu i njegovim akustičkim karakteristikama.

Link ka stranici proizvoda – https://nadelectronics.com/product/m10-bluos-streaming-amplifier/

Sonus Faber Sonetto zvučnici model III predstavljaju sredinu Sonetto serije ovog prestižnog italijanskog proizvođača, krase ga izuzetan dizajn i tradicionalno visok kvalitet ručne izrade, a neki od tehničkih elemenata preuzeti su iz skuplje Olympica serije.

Link ka stranici proizvoda – https://www.sonusfaber.com/en/products/sonetto-iii/